Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/a/elisabethpalmqvist.se/httpd.www/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Mindfulness är en speciell form av medveten närvaro som utvecklas genom att vara avsiktligt uppmärksam här och nu. Via att träna medveten närvaro lär vi oss att leva mer gynnsamt i nuet istället för att riskera älta det förflutna eller oroa oss för framtiden.

Vi går alla igenom faser i livet när specifika händelser blir särskilt stressfyllda för oss som belastar både vår kropp och vårt psyke. Mindfulness är ett sätt att förhålla sig till och hantera smärtsamma händelser samt stress och erbjuder på så vis möjligheter att höja vår livskvalité. Mindfulness kan också vara hjälpsamt för dig som bara vill upptäcka ett nytt sätt att relatera till tankar och känslor och hur dessa interagerar.

Genom att integrera både vårt sinne och vår kropp i övandet skapas möjligheten att ändra på både vårt tankesätt och hur vi känner för upplevelser och erfarenheter.

Jag arbetar med det 8 veckors evidensbaserade Mindfulnessprogrammet MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).